Projecten 2018-02-20T11:10:03+00:00

Hieronder vindt u een aantal projecten en opdrachten die reeds zijn afgerond

Voor meerdere foto’s en afgeronde projecten wil ik u verwijzen naar mijn Facebookpagina

 

Snoeien langs het spoor

Voor Berkel Groen ben ik drie weken langs het spoor aan het snoeien geweest. Dit gebeurde meestal met een hoogwerker. Ook zijn er klimtechnieken toegepast om de bomen te snoeien.

Eik slopen

We hebben een grote eik gesloopt. Aan de kant van het huis hebben we de takken afgevangen. Zo kunnen we de takken gecontroleerd naar beneden laten zakken.

Singel uitdunnen

We hebben een singel langs een weiland uitgedund. Samen met de eigenaar is overlegd welke bomen weg mochten. De (c.a. 90) bomen zijn in 1 dag opgeruimd. De takken werden ter plekke versnipperd en de stammen zijn afgevoerd.

Monumentale beuk verwijderen

We hebben een grote monumentale beuk weg gehaald. De beuk was slecht er zaten grote zwammen aan de stam. De zwammen hebben de boom zo aangetast dat de boom langzaam aan meer takken los liet. De boom werd een gevaar voor de omgeving en het huis en moest daarom verwijderd worden. De werkzaamheden zijn verricht met een grote toren kraan. Tak voor tak hebben we de boom uitgekleed. Het hout is netjes afgevoerd en de snippers zijn na wens deels in de tuin gebleven.

Dennen verwijderen

We hebben een aantal dennen weg gehaald bij een huis. Het huis bevind zich in een bosrijke omgeving en de dennen stonden dusdanig scheef dat ze in de schuur zouden kunnen vallen bij een storm. Voor eigen veiligheid zijn de dennen verwijderd. De dennen zijn middels klimtechnieken verwijderd. De eigenaar ervaart meer licht in de tuin!