Boom- en Groenverzorging 2018-02-20T13:42:44+00:00

Planten

We planten de juiste boom op de locatie voor u, ook kunnen we zorgen voor de juiste nazorg zodat de boom succesvoller aan zal slaan.

Begeleidingssnoei

We begeleiden een boom vanaf jongs af aan tot een volwassen boom. Bij begeleidingssnoei halen we takken weg die hinder kunnen veroorzaken of probleemtakken zijn. Dit doen we op een correcte manier zodat de boom snel geneest.

Onderhoudssnoei

Bij onderhoudssnoei verwijderen we het dode hout en probleem takken, of takken die op den duur een probleem kunnen veroorzaken. Dit doormiddel van klimtechnieken of met de hoogwerker.

Bomen weghalen

Er zijn tal redenen waarom bomen een probleem voor u kunt zijn. Bijvoorbeeld als ze in de weg staan, het uw licht in huis beperkt, de boom het straatwerk omhoog drukt, als de boom te groot is en natuurlijk als de boom verslechterd.

Takken versnipperen / Stobben vrezen

Wanneer wij een boom snoeien of weghalen kunnen we de takken versnipperen en bij u achter laten of afvoeren. Ook kunnen we de stobbe wegvrezen en daarnaar opnieuw inzaaien of het stuk bestraten.

Bosbouw

Ook het uitdunnen van een bos of singel doen wij ook. We kijken dan wat mooie bomen zijn en goed zijn voor de toekomst. Als je dan de probleem bomen er omheen weg haalt geef je de goede bomen ruimte en licht om verder te groeien.

Inspectie

Wat veel mensen niet weten is dat een eigenaar verantwoordelijk is voor zijn of haar boom. Dit wil zeggen dat men regulier onderhoud moet plegen en VTA controle uitvoeren, zodat wanneer er wat gebeurt met de boom dat men gedekt is door de verzekering.

Kroonverankering

Wanneer er takken zijn met slechte aanhechting en ze toch bespaard moeten blijven (dus ze kunnen niet weg gehaald worden) dan kunnen we met speciale materialen de takken ondersteunen. Zo kunt u lang en veilig van de boom genieten.